Challenge: De kindercoachpraktijk van je dromen

8 tot en met 12 maart 2021


Ja, ik meld mij aan!

Ohlala, we gaan ervoor!

 

5 Dagen lang – van maandag 8 tot en met vrijdag 12 maart – ben ik jouw (gratis) kindercoach-coach. In 5 dagen tijd laat ik je zien wat jij nodig hebt om de kindercoachpraktijk van je dromen neer te zetten.

 

Want, ik kan er een heel lang verhaal van maken. Gaan vertellen waar je staat. Waarom het nu nog niet helemaal zo tof en lekker loopt met je praktijk. Waar jij naartoe wilt, en wat er nodig is om daar te komen. Maar dat doe ik niet.

 

Ik ga er geen onnodige woorden aan vuilmaken. Behalve deze: HOE zou het zijn als we gewoon samen 5 dagen aan de slag gaan? 5 dagen waarin ik je elke ochtend met een live training inspireer en bakkenvol tips deel. 5 dagen met een eenvoudige maar super effectieve opdracht zodat jij helder krijgt hoe jij klantentrekkende websiteteksten kunt schrijven, hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches, hoe jij klanten gaat aantrekken en wat je in ‘s hemelsnaam met je social media aan moet. 5 dagen waarin jij jouw droompraktijk een flinke slinger geeft. Zodat jij  in het nieuwe jaar jouw klanten met open armen kunt ontvangen.

 

Ik geef 5 dagen lang elke dag, om 13.00 uur, een korte training van maximaal een uur. En daarna ga je zelf aan de slag met de opdracht van de dag.

 

Klinkt dat als een goed plan? Meld je dan gewoon gelijk even aan:

 

Ja, ik meld mij aan!

Wie ben JIJ dan?

De kindercoachpraktijk van je dromenIk hoor je al denken: Wie ben JIJ dan?

 

Ik ben Marlies van der Hout, de kindercoach-coach. Ik had 8 jaar lang een mega succesvolle kindercoachpraktijk. En ik vind niets zo tof als JOU leren hoe jij dat ook kunt bereiken. Dus, laten we er samen voor gaan. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen!