Challenge Jouw droompraktijk: dromen, durven, doen

Challenge voor het neerzetten van jouw kindercoachpraktijk:

Jouw droompraktijk. Dromen, durven doen

3 tot en met 7 augustus 2020

Ja, ik meld mij aan!

Omdat de challenge voor het heel solide neerzetten van jouw kindercoachpraktijk ‘Jouw droompraktijk: dromen, durven, doen’ in april zo ongelooflijk goed werd ontvangen, gaan we op herhaling: maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus. Was je er in april bij? Doe gerust nog een keer mee. Heb je hem toen gemist… schrijf je dan met zekerheid in!

 

Want, ik kan er een heel lang verhaal van maken. Gaan vertellen waar je staat. Waarom het nu nog niet helemaal zo tof en lekker loopt met je praktijk. Waar jij naartoe wilt, en wat er nodig is om daar te komen. Maar dat doe ik niet.

 

Ik ga er geen onnodige woorden aan vuilmaken. Behalve deze: HOE zou het zijn als we gewoon samen 5 dagen aan de slag gaan? 5 dagen waarin ik je inspireer. 5 dagen met een eenvoudige maar super effectieve opdracht zodat jij helder krijgt hoe jij klantentrekkende websiteteksten kunt schrijven, hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches, hoe jij klanten gaat aantrekken en wat je in ‘s hemelsnaam met je social media aan moet. 5 dagen waarin jij jouw droompraktijk een flinke slinger geeft. Zodat jij na de zomervakantie jouw klanten met open armen kunt ontvangen.

 

Ik geef 5 dagen lang elke ochtend, om 9 uur, een korte training van maximaal een uur. En daarna ga je zelf aan de slag met de opdracht van de dag.

 

Klinkt dat als een goed plan? Meld je dan gewoon gelijk even aan:

 

Ja, ik meld mij aan!