fbpx

VAN EEUWIGE TWIJFEL NAAR OVERTUIGD SUCCES

Oh, wat wil jij graag een goedlopende praktijk. Je droomt ervan echt verschil te kunnen maken. Maar intussen…. Intussen twijfel je enorm. Of je wel goed genoeg bent. Of er iemand op je zit te wachten. En klanten komen niet vanzelf, dus je moet je wel laten zien. En oh je, moet dat echt? Wat vinden ze dan wel niet van me?

 

Samengeknepen billen en klotsende oksels

Je wordt gek van je eigen onzekerheid. Er komt niets uit je handen. En als het je al lukt om je over je miepgedachten heen te zetten onder het mom ‘f#@*&k it, just do it’ word je er hartstikke moe van. Met samengeknepen billen en klotsende oksels worstel je je door je acties heen. En hoewel iedereen zegt dat het vanzelf makkelijker gaat, en dat het zelfvertrouwen groeit door gewoon te doen, merk jij daar belabberd weinig van.

 

Herken je dit?

Realiseer jij je dat jijzelf de grootste vijand bent van jouw succes? Dan is het programma ‘Creatrix®: Van eeuwige twijfel naar overtuigend succes’ iets voor jou!

WAT ALS JIJ

  • Precies weet welke belemmerende overtuigingen en negatieve emoties jouw succes in de weg staan, om daarna
  • Al die miepgedachten te elimineren en vervangen door succesgedachten, zodat jij
  • Blaakt van het zelfvertrouwen en je
  • Weet, gelooft, accepteert dat ook jij een succespraktijk kunt opzetten, en je
  • Een ware transformatie doormaakt die de leukste versie van jouzelf naar boven haalt en jij jezelf daardoor – zakelijk en privé – naar ongekende hoogten brengt!

Dat is allemaal mogelijk. Snel, makkelijk en pijnloos help ik jou korte metten te maken met jouw miepgedachten. Daarvoor gebruiken we Creatrix®, een eenvoudige en heel geavanceerde vorm van visualisatie. Zo effectief dat het resultaat niet alleen snel op de stoep staat, maar ook nog eens blijft. Dat garandeer ik je. Wat wil je nog meer?

 

Creatrix® werkt zo eenvoudig, dat je achteraf niet begrijpt waarom je al die jaren, volkomen onnodig, met dat gemiep hebt rondgelopen.

 

Meer weten? Lees dan ook mijn blogs Met de billen bloot en Het houdt niet op waar ik open en eerlijk over mijn eigen ervaringen vertel. Of maak gelijk een afspraak voor een gratis sessie. Onderzoeken wij samen of Creatrix® iets voor jou is!

 

Weet je welkom!

Ik heb mijzelf teruggevonden

Ik zal in een burn-out. Ik kende mezelf niet meer en werd steeds verdrietiger. Ik kon mij niet voorstellen dat er iets was dat mij zou kunnen helpen. Toch heb ik toen Creatrix® geprobeerd. Ik vond het best lastig om mij eraan over te geven. Ik vond het eigenlijk te mooi om waar te zijn. Maar Marlies had gelijk, toen ze zei dat ik van al die negatieve gedachten af kon. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Ik heb mijn oude, vrolijke, grappige en scherpe Janneke weer teruggevonden! – Janneke

Zin in het leven

Het Creatrix® traject heeft mij veel verlichting gebracht. Een hoop shit en belemmeringen heb ik los gelaten en dat geeft een enorm bevrijdend gevoel. Er zijn nieuwe deuren voor mij open gedaan die ik anders geen eens gezien zou hebben of in ieder geval niet open had durven doen. Ik heb weer zin in het leven en zin in nieuwe uitdagingen! – Marcia

Ik kan die oude angst niet meer voelen

Toen ik bij Marlies Van droom naar praktijk volgde, kwam ik er al snel achter dat ik doodsbang was om aan mijn eigen praktijk te beginnen. Ik wist nu hoe is het moest doen, maar ik kreeg het zo benauwd, en wist dat ik het niet ging doen. Gewoon omdat ik zo bang was. Vroeger ben ik vreselijk gepest. En bij het idee dat ik mezelf moest gaan laten zien zag ik iedereen al naar mij wijzen. Wat doe jij nou? Jij bent stom. Jij bent raar. Daar ben ik nu vanaf. Ik kan die oude angst niet meer voelen. Ik vind het nog steeds spannend. Maar dat vind ik ok. Het houdt mij nu niet meer tegen. – Sascha