fbpx

WORKSHOP “De kindercoachpraktijk van je dromen”

Je gooide het roer om en volgde een (kinder)coachopleiding. Eindelijk doen waar je hart naar uitgaat: werken met kinderen. Je opleiding is afgerond, je bedacht een naam en schreef je praktijk in bij de Kamer van Koophandel, en daar sta je dan: Klaar voor de start.

 

De tijd verstrijkt en je ervaart dat het niet zo vanzelfsprekend is. Waar moet ik beginnen? Wat zet ik op mijn website? Iedereen heeft het over een niche, een ideale klant. Moet dat? Hoe kom ik aan mijn eerste klant? Wie zit eigenlijk op mij te wachten?

 

De tijd verstrijkt dus, en er gebeurt niets.

Heb ik genoeg in huis? Moet ik nog een opleiding volgen? Wanneer ben ik goed genoeg?

Urenlang surf je op internet en vergelijkt jezelf met anderen. Wat wil je eigenlijk precies? Je vertelt maar weinig over je droom: aan potentiële klanten en aan vrienden. Je voelt je daarbij onzeker en betrapt jezelf op een te voorzichtig verhaal: je hebt het over een praktijkje en niet over een praktijk. Mensen die er naar vragen, vertel je dat je aan het opstarten bent, in plaats van dat je een running business hebt. Intussen schaaf je nog wat aan je websiteteksten, hang je een postertje op in de supermarkt en volg je nog een paar webinars. Alles om jezelf af te leiden van wat je eigenlijk te doen hebt.

 

Je baalt intussen ontzettend. Want je weet dat er nog wel wat moet gebeuren om van een succes te kunnen spreken. Maar op deze manier komen die klanten natuurlijk niet. Je bent het zat, want je weet dat je – als je zo doorgaat – opbrandt en je droom kunt opgeven. En dat is het laatste dat je wilt.

STEL JE NU EENS VOOR DAT JIJ

 • Een super helder beeld hebt van jouw droompraktijk: wat wil je wel, en wat wil je niet? Wat past helemaal bij jou?
 • Precies weet waar jij moet beginnen, en vooral wat je beter NIET kunt doen.
 • Websiteteksten en social-mediaposte in een handomdraai schrijft.
 • Je twijfels en zorgen, je ‘ja maars’ plaats laat maken voor die unstoppable ‘Yes, let’s do it’ spirit.
 • Precies weet wat jou onderscheidt van al die andere coaches die als paddenstoelen uit de grond schieten. Uniek? Onderscheidend? Ja, ook JIJ bent dat!
 • Vol zelfvertrouwen jezelf durft te laten zien aan de buitenwereld, waardoor je de klanten weet aan te trekken die bij jou passen.

 

Kortom, wat als jij eindelijk vol zelfvertrouwen aan je droompraktijk gaat bouwen, makkelijk en zelfverzekerd?

workshop klaar voor de start starten met kindercoaching

DAT KAN!

Tijdens de workshop ‘De kindercoachpraktijk van je dromen’ neem ik je 3 uur lang mee in mijn ervaringen. Na bijna 8 jaar praktijk weet ik wat wel en wat niet werkt. En dat deel ik graag met jou. Je mag mij het hemd van het lijf vragen. De workshop is heel praktisch en soms een ietsiepietsie confronterend.

 

Aan het eind van mijn workshop ga jij dan ook naar huis met….

 • Hernieuwde energie, een niet te stuiten enthousiasme en een vastberadenheid waar je ‘U’ tegen zegt: ja laat je niet langer tegenhouden en komt in beweging!
 • Een helder stappenplan om jouw praktijk te doen slagen.
 • Heb jij een rotsvast vertrouwen dat ook voor jou een succespraktijk is weggelegd.

YEAH!

En laat je niet afschrikken: het was ook voor mij niet vanaf dag 1 een succes. Maar ik ontdekte wel welke vijf stappen essentieel zijn om genoeg zelfvertrouwen te kweken om zonder aarzeling en met volle focus aan je praktijk te werken. Zodat je klanten ‘als vanzelf’ binnenstromen. En jij je werk kunt doen, zoals je dat wilt doen: met focus, ontspannen en met vooral heel veel plezier.

Twijfel je? GAAN!

Een echte aanrader voor startende ondernemers!! Ik vond het een verademing hoe Marlies de workshop gaf. Recht toe recht aan, soms een beetje confronterend maar zeer nuttig en herkenbaar wat ze vertelt. Precies die punten behandeld waar ik tegen aan liep. Ik heb er een boost van gekregen en heb zin om aan de slag te gaan om van mijn praktijk een succes te maken. Dus twijfel je? GAAN! – Marieke

Een echte aanrader

Een heerlijke middag bij Marlies; Betrokken, enthousiast, doelgericht, kennis van zaken#eenechteaanrader! – Carleen

Vol energie

Vandaag de workshop ‘De kindercoachpraktijk van je dromen” mogen volgen. Wat een inspirerende vrouw is Marlies! Goede inzichten gekregen en ik kan vol energie aan de slag hiermee. – Mieke

PRAKTISCHE GEGEVENS

 • Elke maand op een vrijdagmiddag, van 13.00 tot 16.00 uur
 • Schipholweg 103, Leiden
 • Prijs: 30 euro excl BTW, inclusief inspiratie en weergaloze inzichten. 😉
  (En dan mag je gratis een collega meebrengen, gebruik hiervoor bij het afrekenen kortingscode start-2)

Deze workshop is NIET voor jou als je op zoek bent naar een short-cut naar succes. Die is er namelijk niet.

Je kunt ontzettend ver komen door puur op wilskracht door te duwen. Dat heb ik zelf ook heel lang gedaan. Maar uiteindelijk red je het daarmee niet. Je knapt af op je werk, of je brandt af. Soms zelfs zonder ooit op stoom te komen. Dus: durf je het aan je beren in de ogen te kijken?

Heb je de ‘5 eenvoudige stappen naar een succespraktijk’ al gedownload?