fbpx

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een succesvolle praktijk.

Lees het e-book nu!

 

 

 

 

Ebook In 5 eenvoudige stappen naar een succespraktijk

HERKEN JIJ DIT?

Droom jij van een succesvolle (kindercoach)praktijk? Ben je al een tijdje ‘aan het starten’? Heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen, en glipt de tijd tussen je vingers door? Word jij nog tegengehouden door allerlei miepgedachten als:

Kan ik het wel?

Wie zit er nou op MIJ te wachten!

Er zijn al zoveel coaches, hoe ga ik dat doen?!

Waar vind ik mijn klanten?

Aarzel dan niet langer en download nu het e-book ‘In 5 stappen naar een succespraktijk. Met droge oksels en ontspannen billen’. Zodat jij je praktijk vanaf de basis stevig opbouwt. Met zelfvertrouwen en heel veel plezier. Zodat de klanten ‘als vanzelf’ naar je toekomen. Wat wil je nog meer?!

JA, IK WIL DAT E-BOOK!

BEEN THERE, DONE THAT!

Als iemand zei dat het twee jaar duurt om een bedrijf up & running te krijgen, dacht ik maar 1 ding: ‘Ja dag, bij JOU misschien, maar bij mij niet!’ Dus met de gedachte dat ik dat varkentje wel eens even zou wassen ging ik aan de slag.

Viel dat even vies tegen!

Jeetje, wat viel dat tegen. Ik werkte me de tandjes. En het eerste jaar was het aantal klantjes op 1 hand (ok, laat ik eerlijk zijn: op 2 vingers) te tellenIk was kapot!

Met regelmaat doorzocht ik de vacaturebanken of lokte de verleiding van een freelanceklus op mijn oude vakgebied, het communicatieadvies. Lamgeslagen, ging dit ooit lukken?

Van doodmoe naar flow

Totdat ik aan mijn shit ging werken. Ik al die stemmetje in mijn hoofd die mij verleidden op te geven, elimineerde. En ik mijn hele praktijk doorlichtte en de basis helemaal opnieuw neerzette. Volgens een bewezen systeem.

 

Ik barstte van een hernieuwd zelfvertrouwen, ik voelde aan alles dat het klopte. En zie daar, daar waren ook ‘ineens’ die klanten! Voordat ik het wist had ik een wachtlijst. En die vacaturesites? Daar heb ik sindsdien nooit meer naar gekeken.

Dat gun ik al mijn collega’s!

Dat gun ik jou ook. Niet na twee jaar worstelen, maar gewoon gelijk bij de start. Daarom schreef ik het e-book ‘In 5 eenvoudige stappen naar een succespraktijk. Met droge oksels en ontspannen billen’.

Laat je inspireren door de succestips in dit e-book

Lees het e-book. En nog beter: voer de stappen uit. Niet een beetje, maar helemaal. Je zult er geen spijt van krijgen, dat garandeer ik je!

 

Heel veel succes!

 

Marlies

JA, IK WIL DAT E-BOOK!