fbpx

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Is het tijd om vol zelfvertrouwen te gaan bouwen aan jouw succespraktijk!? Laat mij je dan helpen met een gratis sessie.

 

Ik begrijp heel goed dat je niet zomaar ineens met iemand in zee gaat. Je wilt eerst even kijken of het klikt, niet waar!?

 

Alleen als het goed voelt

Voor mij geldt hetzelfde: ik werk alleen met je als het goed voelt. En als ik met zekerheid kan zeggen dat ik jou naar een hoger plan weet te tillen. Niet onbelangrijk.

Even ‘snuffelen’

Om ons beiden de gelegenheid te geven even ‘aan elkaar te snuffelen’, nodig ik je uit een digitaal kopje thee met mij te drinken. Daar nemen we een half uur de tijd voor, en samen kijken we dan waar je naartoe wilt, en wat je grootste obstakels van dit moment zijn. Ik geef je een aantal tips waarmee je direct verder kunt.

 

Ik ben zuinig op jouw en mijn tijd. Dus om onze tijd zo optimaal mogelijk te benutten, vraag ik je vooraf een paar vragen te beantwoorden. Dat betekent dat ik voorbereid ons gesprek in kom.

Als je  je gegevens in onderstaand formulier invult, stuur ik je een link naar mijn agenda, en kun je zelf een afspraak inplannen op een moment dat jou past. Wel zo makkelijk, toch?!

PLAN JE DIGITAAL KOPJE THEE MET MARLIES

Speciale sessies

Naast deze sessies geef ik regelmatig een aantal gratis sessies weg met een specifiek onderwerp. Heb je zo’n oproep gezien, via Facebook of Linked-In: ook hiervoor kun je je via deze pagina aanmelden! Geef dan in het inschrijfformulier bij je vraag aan op welk aanbod je reageert, en welke uitdaging jij op dat specifieke onderwerp voor jezelf ziet.

Verhelderend en duidelijk

Een Skype sessie gehad met Marlies. Verhelderend en heel duidelijk hoe om te gaan met woorden. Nu zelf die omslag oefenen met de woorden. Was een fijn gesprek wat mij weer flink motiveerde om aan de slag te gaan. – Paula

Ruimdenkend

Marlies is een fijne en inspirerende coach! Zij denkt graag mee en haar ideeën zijn ruimdenkend. Ze is to the point! Een aanrader – Warsha

Marlies weet je te motiveren

Marlies weet je te motiveren. Met haar in gesprek is ze “to the point” en laat je nadenken over wat jij graag wil. Voelt het niet goed dan doen we het op een andere manier. Zo hebben we een heel fijn mijmermoment gehad waar ik echt mee verder kan. Samen met haar heb ik gekeken waar ik sta met mijn praktijk en wat ik verder wil. Echt heel fijn! Dank je wel Marlies! – Cynthia