INSPIRATIEDAG succes-KIDS!

De INSPIRATIEDAG succes-KIDS! is speciaal voor (startende) kindercoaches en andere professionals die graag (groepen) kinderen willen begeleiden op het gebied van weerbaarheid en faalangst.

 

In 1 dag tijd maak je kennis met uiteenlopende oefeningen van de 5 pijlers van succes-KIDS!

 

 1. succes-IK (onderzoeken van kwaliteiten en valkuilen)
 2. succes-HOUDING (ervaren wat een sterke houding met je doet)
 3. succes-DENKEN (de kracht van je gedachten ontdekken, in positieve en in negatieve zin)
 4. succes-RELAXEN (het belang van ontspanning voelen)
 5. succes-COMMUNICATIE (van het kind, tussen ouder en kind, en tussen coach en kind)

VOOR HEN DIE:

 

 • Genoeg ideeën hebben maar geen idee waar te beginnen
 • Geloven dat het succes van begeleiding zit in een combinatie van cognitief en lichaamsgericht werken
 • Willen werken vanuit kansen en successen, niet vanuit problemen
 • Zich herkennen in de pijlers van succes-KIDS!
 • Willen werken op een manier die bij hun past, zonder het ‘juk’ van een methode
 • Geen grote budgetten vrij kunnen of willen maken voor het werken onder een licentie

WAT KRIJG JE?

 

Aan het eind van de dag ga je naar huis met bakken vol inspiratie, en daarnaast:

  • Een voorbeeld-programma voor een volwaardige weerbaarheids- of faalangsttraining
  • Een map met de oefeningen die tijdens de dag aan bod zijn gekomen, gebundeld per pijler

 

Let op, je krijgt geen theoretische verhandelingen over weerbaarheid en faalangst. Ik ga er vanuit dat je een gedegen (kindercoach)opleiding hebt genoten en hierin dus voldoende bent onderlegd. Je krijgt evenmin een standaard werkboek dat je van A tot Z met je cliënten moet doorwerken om een goede training te leveren. En je krijgt ook geen licentie.

WAAROM DEZE INSPIRATIEDAG?

 

Toen ik zelf startte met mijn praktijk had ik ontzettende behoefte aan inspiratie. Ik volgde verschillende workshops, trainingen en werkte onder licenties. En stuk voor stuk gooide ik die licenties weer overboord. Omdat ik merkte dat ik de dingen op mijn eigen manier wilde doen. Ik heb een licentie altijd als een juk ervaren.

 

In de afgelopen zeven jaar werkte ik met honderden kinderen en ouders. Met uiteenlopende vraagstukken. Maar veelal speelden de onderwerpen weerbaarheid en faalangst een rol. Ik werkte 1-op-1 en in groepen. In de loop van de jaren ontwikkelde ik de training succes-KIDS!  Helemaal zoals ik een training wil geven, zoals bij mij past. Maar daar ging dus wel even overheen…

 

HERKEN JE DIT?

 

Wil jij ook geïnspireerd worden met verschillende oefeningen? Heb jij behoefte aan een voorbeeld-programma waar je vervolgens in alle vrijheid mee aan de slag kunt? Meld je dan aan voor de Inspiratiedag succes-KIDS!  je zult er geen spijt van krijgen!

 

HET IS AAN JOU!

 

Er is alle ruimte om samen te oefenen, ideeën uit te wisselen, elkaar te inspireren. Het tempo ligt hoog, we halen alles uit die ene dag. Aan jou hoe je de kennis van deze Inspiratiedag vervolgens inzet. In 1-op-1 coaching, in groepstrainingen. Je mag alle info gebruiken, onder je eigen naam. Je kunt er ook alleen uitpikken wat jou past en de rest overboord gooien. Het is aan jou.

Superfijn, praktisch en werkbaar

Samen met een vriendin zijn we op de inspiratiedag van Marlies geweest. Behalve haar tomeloze energie en enthousiasme heeft ze een professionele werkmap gemaakt die je als raamwerk kan gebruiken voor je eigen training. Superfijn, handig en werkbaar! Het heeft ons beiden geïnspireerd om nu onze plannen en dromen ook echt in daden om te zetten! – Gudy

Meteen aan de slag

Superleuke training, met heel veel nuttige informatie. Daar heb je nou eens wat aan. Je kunt na de training meteen aan de slag met een faalangst-/weerbaarheidstraining. Helemaal top! – Dunja

Luchtig en praktisch

Marlies kan heel goed de dingen net weer even in een ander licht zetten, waardoor je inzichten krijgt die je weer verder helpen. En dat allemaal op een leuke, fijne, luchtige en vooral praktische manier. – Annechien

PRAKTISCHE INFO

Wil je meer informatie over de Inspiratiedag succes-PRAKTIJK! neem dan gerust contact op. Dit kan via info@jouwsuccespraktijk.nl of telefonisch via 06 43 40 86 81.

 

Laatste datum: vrijdag 14 september 2018

Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Plaats: Praktijk Eigenhandje, Leidseweg 33 in Voorschoten
Kosten: 175 euro (excl 21% BTW,  incl lunch en materialen)

Heb je de ‘5 eenvoudige stappen naar een succespraktijk’ al gedownload?