fbpx

GRATIS ONLINE TRAINING “KLAAR VOOR DE START IN 5 STAPPEN”

He, (startende) kindercoach. Dit is Speciaal voor jou: de online training ‘Klaar voor de start in 5 stappen’.   Speciaal voor jou als jij EINDELIJK wilt gaan doen waar je hart naar uitgaat: kinderen (en hun ouders) coachen vanuit je eigen praktijk!   Speciaal voor jou als jij geen idee hebt waar je moet beginnen. Of wanneer je jouw praktijk al begon maar die eerste klanten nog op zich laten wachten. Je nog niet echt kunt spreken van een goedlopende praktijk. Je al van alles hebt geprobeerd, maar de sleutel naar succes nog niet gevonden hebt.

 

Als jij jezelf een vlotte (door)start gunt. Niet het wiel helemaal opnieuw wilt uitvinden. Geen urenlang meer wilt spenderen aan surfen op websites van andere kindercoaches, in de hoop de inspiratie te vinden die je zoekt. Terwijl je zelfvertrouwen net zo snel afneemt als het succes van een ander lijkt toe te nemen. Je banksaldo een dieptepunt bereikt. En je jezelf meer dan je lief is erop betrapt dat je op een vacaturesite bent beland. ‘Zou ik dan toch maar weer…’   Als je nu in plaats daarvan opnieuw of alsnog aan de slag gaat met een plan dat bewezen werkt? Als je precies weet waar de angel bij je zit? En je glashelder krijgt wat je moet doen om die angel uit je business te halen? Zodat je eindelijk de boel solide neer kunt zetten, en niets jouw droom nog in de weg staat?   Lijkt je dat wat? Schrijf je dan nu in voor de gratis online training ‘Klaar voor de start in 5 stappen’. Ik beloof je, je zult er geen spijt van krijgen.

Ik deel graag met je wat werkt en wat niet werkt

Tijdens de online training ‘Klaar voor de start’ neem ik je een uur lang mee in mijn ervaringen. Na bijna 8 jaar kindercoachpraktijk weet ik wat wel en wat niet werkt. En dat deel ik graag met jou.

 

IK VERTEL JE:

 • Precies weet waar jij moet beginnen, en vooral wat je beter NIET kunt doen.
 • Waarom het belangrijk is voor ‘een ideale klant’ te kiezen, en hoe je dat doet.
 • Hoe je je twijfels en zorgen, je ‘ja maars’ plaats kunt laten maken voor die unstoppable ‘Yes, let’s do it’ spirit.
 • Hoe je je kunt onderscheiden van al die andere kindercoaches die als paddenstoelen uit de grond schieten. Zodat jij jezelf vol zelfvertrouwen durft te laten zien aan de buitenwereld, online en offline, waardoor je de klanten weet aan te trekken die bij jou passen.
 • En nog veel meer!

 

Mijn streven is dat jij aan het eind van de training…

 • Hernieuwde energie hebt, en een niet te stuiten enthousiasme en vastberadenheid waar je ‘U’ tegen zegt: je laat je niet langer tegenhouden en komt in beweging!
 • Een helder stappenplan kunt opzetten om jouw praktijk te doen slagen.
 • Een rotsvast vertrouwen krijgt dat ook voor jou een succespraktijk is weggelegd.

WIE WIL DAT NOU NIET?!

PRAKTISCHE GEGEVENS

 • Dinsdag 14 januari, 9.30 uur
 • Geen ellenlange introductie van wie ik ben… kort maar krachtig.
 • En je hoeft ook niet urenlang te luisteren naar mijn aanbod, we gebruiken de tijd optimaal zodat ik zo veel mogelijk met je kan delen!

Deze training is NIET voor jou als je op zoek bent naar een short-cut naar succes. Ik beloof je ook geen gouden bergen. Want, je zult echt zelf aan de bak moeten.   Dus, ben jij bereid te gaan doen wat nodig is? Weet je dan meer dan welkom! Ik kijk er naar uit.