BEKIJK NU DE VIDEO EN TREK KLANTEN AAN DIE BIJ JOU PASSEN

Een constante klantenstroom. Nog ver van je bed? En, is het tijd klanten aan te gaan trekken die bij je passen. Niet een, niet twee. Niet af en toe. Maar gewoon constant?

Het wordt een stuk makkelijker als je helder hebt wie jij wilt aantrekken (dus wie je ideale klant is, om in businesscoachtermen te spreken). En vooral waarom jij de uitgelezen persoon bent hem/haar te helpen. Om dat vervolgens ‘zichtbaar’ te maken, moet je jezelf natuurlijk wel een beetje kennen. Want ja, wat vertel je anders in godsnaam over jezelf?

 

Wat onderscheidt mij van al die anderen?

Zichtbaar worden begint dus bij jezelf kennen. Weten wat je uniek maakt. Wat je onderscheidt van al die andere coaches. Want, heb je wel eens gekeken hoeveel collega’s je hebt in een straal van 5 km? Nog niet te spreken over het aantal achterbuurvrouwen dat dezelfde passie heeft als jij?

STAP 1

Stap 1 die je kunt doen is een superduper, weergaloze ‘over mij’ pagina op je website te plaatsen. Omdat je daarin laat zien wie je bent, wat je uniek maakt, wat maakt dat jij WEET waar je het over hebt en dat je eigenlijk gewoon een ontzettend tof en betrouwbaar mens bent.

 

Laat mij je een handje helpen!

En om je daarbij een handje te helpen, tref je in de video 5 dingen die NIET mogen ontbreken op die ‘over mij’ pagina. Gewoon niet.

 

Wel even de video bekijken dus!