Je zal het nooit vergeten: die dag dat je thuiskwam van de Kamer van Koophandel en je kindercoachpraktijk een feit was. Het enthousiasme dat uit je tenen kwam en de tomeloze energie die door je lichaam schoot. Alleen al bij de gedachte aan die praktijk.

 

En, je weet dat je een goede coach bent. Je hebt weliswaar nog niet zoveel vlieguren gemaakt maar bent wel fatsoenlijk geschoold. Waarschijnlijk ook nog eens ervaringsdeskundige. Dus dat zit wel goed.

 

Maarrrr, er blijkt een grote maar in dit verhaal. Want, je agenda is maagdelijker dan de heilige maagd Maria. Je telefoon blijft pijnlijk stil. Je inbox wordt vooral bevolkt door spam. En de likes op je social-mediaposts zijn voornamelijk afkomstig van je moeder en die ene trouwe vriendin.

 

De tijd verstrijkt. Teleurstelling op teleurstelling. En het beeld van je droompraktijk wordt vager en vager. Waar blijven die klanten nou? Waar moet ik beginnen? Gaat het ooit lukken? Je weet dat je aan alles en iedereen MOET gaan laten zien wie je bent en wat je doet. Maarreh… laat je precies dat nou ietsiepietsie een uitdaging vinden…

Dus je…

Surft je suf op sites van andere kindercoaches, op zoek naar de juiste woorden voor je eigen websiteteksten

Volgt webinar na webinar maar de stress vliegt je naar de keel van al die focus op omzetten, focus en doelen

Ziet bij anderen de meest prachtige stories op Insta verschijnen en jouw feed blijft schrikbarend leeg: WAT moet je posten dan?

Knijpt je billen al samen bij het idee dat je ooit een video op Facebook zou slingeren, of nog erger: een live… en moet je nou ook nog iets met bloggen?

Bent in je hoofd alleen nog maar bezig met die praktijk, of was het praktijkJE, terwijl er pijnlijk weinig gebeurt

Onzekerheid neemt toe, je scrollt je iets vaker dan je lief is naar een vacaturesite en vraagt je oprecht af WAAROM JE DIT IN ’S HEMELSNAAM OOK ALWEER WILDE?

Is dit pijnlijk herkenbaar?

Als jij een beetje op mij lijkt, inmiddels een decennium geleden, dan wil je maar 1 ding: Zo veel mogelijk kids en hun ouders helpen. Een echt verschil maken. Kids helpen het allerbeste en -leukste in zichzelf te ontdekken. En ouders zien groeien in het ouderschap.

 

Zichtbaar worden op JOUW manier. Succesvol worden op JOUW manier. Stap voor stap, in een tempo dat bij JOU past. Werken met de ouders en kids waar jij het aller, aller, aller blijst van wordt. En als dat dan ook nog eens blijkt te kunnen met prima verdiensten: helemaal top!

 

En dat kan! Het enige dat jij nodig hebt is een HELDER BEELD van de droompraktijk die JIJ neer wilt zetten. Creëer hierbij een IJZERSTERK VERHAAL waar die klant waar jij het aller, aller, allerliefste mee werkt direct door wordt getriggerd. Een verhaal waarin je heel helder, enthousiast en overtuigend vertelt wie jij bent, hoe jij je onderscheidt van andere kindercoaches, wat jij voor wie kunt betekenen en hoe jij dat doet. Op een manier die bij JOU past. Handig gebruikmakend van een aantal business strategieën die jou helpen dat verhaal de wereld in te brengen. Top het af met een flinke dosis ZELFVERTROUWEN en een mega-positieve BUSINESS MINDSET. En hoppa. Dan ben je echt klaar om te gaan! Klinkt dat als iets dat JIJ kunt gebruiken? Dan heb ik een prachtig traject voor je:

Kickstart je Kindercoachpraktijk in 60 dagen

Met een unieke combinatie van 1:1- en groepssessies. Ondersteund door een online academie boordevol video’s, templates en werkbladen. Business strategieën, schrijfopdrachten, visualisaties en het maken van succes-COLLAGES wisselen elkaar af. Daarbij staan drie thema’s centraal:

DROMEN:
Hoe ziet jouw droompraktijk er nu ECHT uit en wat is er nodig om die droom werkelijkheid te laten worden?

DURVEN:
Wat houdt jou nu nog tegen om die droompraktijk te realiseren, en hoe maak je daar korte metten mee? Oftewel, hoe creëer je de juiste business mindset?

DOEN:
Welke business strategieën helpen jou je verhaal te bouwen EN naar buiten te brengen? Wat doe je beter wel en wat beter niet? Hoe giet je dit in een werkbaar plan? Aangevuld met een superwaardevolle FB-groep als centrum van alle communicatie. Volledig online dus.

Dit is wat je krijgt:

 

12 modules
In de online business & mindset academie voor kindercoaches vind je maar liefst 12 modules met video’s, opdrachten, werkbladen en templates. Alles wat jij nodig hebt om je praktijk super solide neer te zetten.

Visualiseer jouw droompraktijk

Jouw zichtbaarheid begint nu

Kill your darlings

Tijd voor actie in de taxi, online & offline

Hoe onderscheid jij je van al die andere kindercoaches

Jouw ideale pakketje voor jouw ideale klant

Let’s talk about money

Lanceren op social media in 4 fasen

Met welke klant wil jij het allerliefst werken

De rode draad in jouw productaanbod

Succesvol plannen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan

Een superwaardevolle FB-community

De besloten FB-groep is het centrum van alle communicatie. Hier ontvang je op maandagochtend de weekopdracht en ben ik dagelijks beschikbaar voor al je vragen. Ik inspireer, motiveer en begeleid met aanvullende, vaak ook creatieve, opdrachten. En er is alle ruimte om met elkaar te sparren, elkaar van feedback te voorzien en vooral: elkaar naar een hoger niveau te tillen. Hier is het veilig om successen EN onzekerheden te delen!

Twee 1:1 sessies

Aan het begin en aan het eind van het programma spreken wij elkaar 1:1. Dit is HET moment om de diepte in te duiken: waar sta je, waar wil je heen, wat houdt je tegen en wat is er nodig om jou naar het gewenste niveau te tillen. Deze sessies vinden online plaats. Wil je liever bij mij langskomen op de praktijk, dan ben je uiteraard van harte welkom!

Acht wekelijkse groepssessies

Elke week ga ik op een vastgestelde dag en tijd een uur lang live in de besloten FB-groep om samen met jullie – in een interactieve sessie – aan de slag te gaan met de weekopdracht. Hier verwacht ik je live bij, zodat je er ALLES uit kunt halen. Lukt het onverhoopt een keer niet, dan kun je de live op een later moment terugkijken.

Aan het eind van dit programma:

  • Weet jij precies hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches. Ben jij in staat je enthousiasme over te brengen en zelfs via je website een connectie te maken met je toekomstige klant.
  • Ken jij de klant waar jij het aller aller allerliefst mee werkt van binnen en buiten. Waardoor je een verhaal weet te vertellen dat de vinger van jouw klant direct leidt naar de knop ‘neem contact met mij op’.
  • Heb jij een helder productaanbod waar jij van in vuur en vlam staat omdat het helemaal past bij JOU en bij je ideale klant. Het kan niet anders dan dat jij jouw klanten de beste begeleiding ‘ever’ gaat geven.
  • Is je verhaal daardoor zo helder en aansprekend geworden dat zichtbaarheid voor jou ineens geen dingetje meer is. Sterker nog, je weet het met enthousiasme overal (online & offline) te brengen. Het helpt natuurlijk dat je tijdens het programma een superaansprekende homepage, over mij pagina en aanbodpagina hebt geschreven.
  • Werk jij in een handomdraai een social-mediakalender en andere actieplannen uit: jij weet precies wat jij wanneer te doen hebt.

 

Een kleine ‘winstwaarschuwing’: de klanten komen dan echt niet ‘ineens vanzelf’. Want, je moet wel gaan doen en blijven doen. Maar ik beloof je, het werkt. De coaches die je voorgingen zijn er het levende bewijs van. Met het vele contact dat we hebben kan het niet anders dan dat je geïnspireerd raakt en blijft om te doen wat je te doen hebt. Samen maken we er iets moois van!

 

 

Leuk Marlies, maar wat kost mij dat dan?

Ik geef je de kans om samen met mij, juist nu in deze hectische tijden, jouw droompraktijk voor eens en altijd super solide neer te zetten. Lekker vanaf huis. Online. Tijd en afstand spelen geen rol. En hoewel ik weet dat deze begeleiding veel meer waard is… bied ik je deze training aan voor: EUR 797, excl. BTW.

 

BONUS

Dan krijg je de optie van mijn persoonlijke feedback op de teksten die je schrijft er als BONUS bij. En dan mag je het bedrag ook nog in drie termijnen betalen, zonder bijkomende kosten.

 

En omdat ik intussen uit ervaring WEET dat de echte successen zichtbaar worden een maand of 6 na de start van het programma, laat ik je aan het eind niet los. Jij en je groepsgenoten verhuizen dan voor nogmaals 3 maanden naar een andere FB-community waar je met andere klanten kunt sparren en waar ik maandelijkse masterclasses en Q&A’s geef. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed?

Praktisch

  • De eerstvolgende training start op 7 september (In de zomer kun je deze training 1:1 afnemen, mail mij om de mogelijkheden te bespreken: info@jouwsuccespraktijk.nl)
  • De eerste 1:1 call boek je bij voorkeur voorafgaand aan de start of in de eerste week van het programma in. En je hebt tot een maand na het afronden van de 60 dagen de tijd om je tweede 1:1 call in te boeken.
  • De weekopdracht, met daarin duidelijke verwijzingen naar de juiste modules in de academie, komt elke MAANDAGochtend online.
  • De groepscalls vinden plaats op DINSDAGavond,  op WOENSdagochtend of -avond.
  • De algemene voorwaarden van Jouw succes-PRAKTIJK! gelden uiteraard ook voor dit programma

Maak direct een afspraak

Ben jij klaar om aan de slag te gaan, maar vind je het fijn om eerst kennis te maken? Of weet je wel dát je aan de slag wil, maar niet welk traject het beste bij jou past? Plan dan nu direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!