kickstart je kindercoachpraktijk

Je zal het nooit vergeten: die dag dat je thuiskwam van de Kamer van Koophandel en je kindercoachpraktijk een feit was. Het enthousiasme dat uit je tenen kwam en de tomeloze energie die door je lichaam schoot. Alleen al bij de gedachte aan die praktijk.

 

En, je weet dat je een goede coach bent. Je hebt weliswaar nog niet zoveel vlieguren gemaakt maar bent wel fatsoenlijk geschoold. Waarschijnlijk ook nog eens ervaringsdeskundige. Dus dat zit wel goed.

 

Maarrrr, er blijkt een grote maar in dit verhaal. Want, je agenda is maagdelijker dan de heilige maagd Maria. Je telefoon blijft pijnlijk stil. Je inbox wordt vooral bevolkt door spam. En de likes op je social-mediaposts zijn voornamelijk afkomstig van je moeder en die ene trouwe vriendin.

 

De tijd verstrijkt. Teleurstelling op teleurstelling. En het beeld van je droompraktijk wordt vager en vager. Waar blijven die klanten nou? Waar moet ik beginnen? Gaat het ooit lukken? Je weet dat je aan alles en iedereen MOET gaan laten zien wie je bent en wat je doet. Maarreh… laat je precies dat nou ietsiepietsie een uitdaging vinden…

Dus je…

Surft je suf op sites van andere kindercoaches, op zoek naar de juiste woorden voor je eigen websiteteksten

Volgt webinar na webinar maar de stress vliegt je naar de keel van al die focus op omzetten, focus en doelen

Ziet bij anderen de meest prachtige stories op Insta verschijnen en jouw feed blijft schrikbarend leeg: WAT moet je posten dan?

Knijpt je billen al samen bij het idee dat je ooit een video op Facebook zou slingeren, of nog erger: een live… en moet je nou ook nog iets met bloggen?

Bent in je hoofd alleen nog maar bezig met die praktijk, of was het praktijkJE, terwijl er pijnlijk weinig gebeurt

Onzekerheid neemt toe, je scrollt je iets vaker dan je lief is naar een vacaturesite en vraagt je oprecht af WAAROM JE DIT IN ’S HEMELSNAAM OOK ALWEER WILDE?

En het enige dat jij wilt…

En het enige dat jij wilt is een succesvolle praktijk neerzetten waar jij zo veel mogelijk kids en ouders helpt de beste en leukste versie van zichzelf te ontdekken. Maar dan moeten ze jouw praktijk wel weten te vinden.

 

En daarvoor moet je klantentrekkende websiteteksten hebben. Retegoede social-mediaposts en blogs schrijven. Weten waar jij jouw klanten in de ‘gewone’ offline wereld kunt vinden. Precies kunnen verwoorden hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches. Enthousiast, op jouw manier en vol zelfvertrouwen vertellen wie jij bent, wat jij voor jouw klanten kunt betekenen en hoe jij werkt. Zodat die ouders voor JOU kiezen en niet voor je buurvrouw.

 

Je hoort van alles over business strategieën. Maar je wilt het op JOUW manier doen, geen dertien in een dozijn zijn. En je bent de eerste om toe te geven dat je een flinke dosis ZELFVERTROUWEN en een mega-positieve BUSINESS MINDSET kunt gebruiken.

 

Klinkt dat als iets dat JIJ kunt gebruiken? Dan heb ik een prachtig traject voor je:

Kickstart je Kindercoachpraktijk in 90 dagen

Met een unieke en super persoonlijke begeleiding . Ondersteund door een online academie boordevol video’s, templates en werkbladen. Business strategieën, schrijfopdrachten, visualisaties en het maken van succes-COLLAGES wisselen elkaar af. Aangevuld met een superwaardevolle FB-groep als centrum van alle communicatie. Deze training is volledig online dus, maar wel met heel, heel, heel veel persoonlijke begeleiding.

 

In deze 90-daagse staan drie thema’s centraal:

DROMEN:
Hoe ziet jouw droompraktijk er nu ECHT uit en wat is er nodig om die droom werkelijkheid te laten worden?

DURVEN:
Wat houdt jou nu nog tegen om die droompraktijk te realiseren, en hoe maak je daar korte metten mee? Oftewel, hoe creëer je de juiste business mindset?

DOEN:
Wat ga je wel doen, en wat juist niet. Offline en online. Stap voor stap, zodat je het ook voor jou allemaal haalbaar is?

Aan het eind van dit programma:

 • Weet jij precies hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches. Ben jij in staat je enthousiasme over te brengen en zelfs via je website een connectie te maken met je toekomstige klant.
 • Ken jij de klant waar jij het aller aller allerliefst mee werkt van binnen en buiten. Waardoor je een verhaal weet te vertellen dat de vinger van jouw klant direct leidt naar de knop ‘neem contact met mij op’.
 • Heb jij een helder productaanbod waar jij van in vuur en vlam staat omdat het helemaal past bij JOU en bij je ideale klant. Het kan niet anders dan dat jij jouw klanten de beste begeleiding ‘ever’ gaat geven.
 • Is je verhaal daardoor zo helder en aansprekend geworden dat zichtbaarheid voor jou ineens geen dingetje meer is. Sterker nog, je weet het met enthousiasme overal (online & offline) te brengen. Het helpt natuurlijk dat je tijdens het programma een superaansprekende homepage, over mij pagina en aanbodpagina hebt geschreven.
 • Werk jij in een handomdraai een social-mediakalender en andere actieplannen uit: jij weet precies wat jij wanneer te doen hebt.
 • En last but not least: heb jij het rotsvaste vertrouwen dat een succesvolle praktijk ook voor jou is weggelegd!

 

Een kleine ‘winstwaarschuwing’: de klanten komen dan echt niet ‘ineens vanzelf’. Want, je moet wel gaan doen en blijven doen. Maar ik beloof je, het werkt. De coaches die je voorgingen zijn er het levende bewijs van. Met het vele contact dat we hebben kan het niet anders dan dat je geïnspireerd raakt en blijft om te doen wat je te doen hebt. Samen maken we er iets moois van!

 

 

Leuk Marlies, maar wat kost mij dat dan?

Ik geef je de kans om samen met mij jouw droompraktijk voor eens en altijd super solide neer te zetten. Lekker vanaf huis. Online. Maar wel met non-stop persoonlijke begeleiding. Tijd en afstand spelen geen rol. En hoewel ik weet dat deze begeleiding veel meer waard is… bied ik je deze training aan voor EUR 997, excl. BTW.

 

Wil je ‘all the way’ en drie maanden 1:1 begeleiding ontvangen bovenop de 90-daagse? Dan boek je de VIP-variant voor EUR 1.297, excl BTW.

 

BONUS

Omdat ik intussen uit ervaring WEET dat de echte successen zichtbaar worden een maand of 6 na de start van het programma, laat ik je aan het eind niet los. Jij en je groepsgenoten verhuizen dan voor nogmaals 3 maanden naar een andere FB-community waar je met andere klanten kunt sparren en waar ik maandelijkse masterclasses, samenWERKdagen en Q&A’s geef. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed?

Dit is wat je krijgt:

 

12 modules
In de online business & mindset academie voor kindercoaches vind je maar liefst 12 modules met video’s, opdrachten, werkbladen en templates. Alles wat jij nodig hebt om je praktijk super solide neer te zetten.

Visualiseer jouw droompraktijk

Unstoppable business mindset

Word zichtbaar: online & offline

Bepaal je tarief

Hoe onderscheid jij je van al die andere kindercoaches

Met welke klant wil jij het allerliefst werken

Op welke manier wil jij werken met jouw ideale klant

De rode draad in jouw productaanbod

Plan je social media

Stel haalbare doelen

Het betere timemanagement

Houd de dingen eenvoudig

Een superwaardevolle FB-community

De besloten FB-groep is het centrum van alle communicatie. Hier ontvang je op maandagochtend de weekopdracht en ben ik dagelijks beschikbaar voor al je vragen. Ik inspireer, motiveer en begeleid met aanvullende, vaak ook creatieve, opdrachten. En er is alle ruimte om met elkaar te sparren, elkaar van feedback te voorzien en vooral: elkaar naar een hoger niveau te tillen. Hier is het veilig om successen EN onzekerheden te delen!

Feedback op al je teksten

Veel van mijn klanten vinden het schrijven van klantentrekkende (website)teksten een uitdaging. Maar niet met mijn templates! En bovendien ontvang je van mij feedback op AL je teksten. En lopen ze niet zo lekker als jij en ik willen? Dan redigeer ik ze tot je teksten helemaal passen bij jou en jouw klant.

Twaalf wekelijkse groepssessies

Elke week ontmoeten wij elkaar een uur lang in een online, interactieve sessie waar we de diepte in gaan: waar sta je (met je weekopdracht), welke vragen leven en wat heb jij nodig om jezelf en je praktijk naar een hoger niveau te tillen. Slim strategisch aan de ene kant. Super praktisch en op-maat anderzijds. Hier verwacht ik je live bij, zodat je er ALLES uit kunt halen. Lukt het onverhoopt een keer niet, dan kun je de live op een later moment terugkijken.

Praktisch

 • De eerstvolgende training start in de week van 5 april 2021
 • De weekopdracht, met daarin duidelijke verwijzingen naar de juiste modules in de academie, komt elke MAANDAGochtend online.
 • De groepscalls vinden plaats op een dag en tijdstip dat we gezamenlijk bepalen.
 • Ga je voor de VIP-variant, dan krijg je toegang tot mijn agenda om – op het jou best passende moment – je 1:1 calls in te boeken.
 • De algemene voorwaarden van Jouw succes-PRAKTIJK! gelden uiteraard ook voor dit programma