Vol trots en verwachtingsvol schreef je jouw praktijk in bij de Kamer van Koophandel. Je leven als ondernemer ging van start. Vol dromen en idealen. Je stond te trappelen van ongeduld om jouw toekomstige klanten te helpen het beste uit zichzelf te halen. Spannend, maar wel leuk spannend.

 

Het werd helaas geen vliegende start

Het werd geen vliegende start, en het hele gebeuren kost je ontzettend veel energie. Want je kreeg er – naast het coachen – gratis en voor niks een paar klussen bij. Het vormgeven van een business: Waar moet je beginnen? Jezelf verkopen: Hoe doe je dat op een manier die bij je past? Enneh, waar vind je die klanten eigenlijk?

 

Helaas, die eerste klanten staan nog niet echt in rijen voor de deur. Je agenda is vooral gevuld met – hopelijk – veelbelovende koffie-afspraken met collega’s. Of zijn het je concurrenten?

 

Je schaaft nog wat aan je websiteteksten. Denkt na over flyers. Bekijkt urenlang de sites van de collega’s die het allemaal wel op orde lijken te hebben. En als de moed je in de schoenen zakt, dan surf je ook nog even door naar een vacaturesite. En inmiddels raak je het vertrouwen in jezelf kwijt: Kan ik dit wel, hoe ga ik dit redden, hoe onderscheid ik mij van al die anderen, wat als…

Herken je dit? Dan is het 1:1 programma ‘Van droom naar praktijk’ iets voor jou! Wat als jij:

Een super helder beeld hebt van jouw droompraktijk

Je kwaliteiten en valkuilen kent en weet wat jouw toegevoegde waarde is. En dat concurrentie het laatste is waar jij je nog zorgen over maakt

Precies weet voor/met wie jij wilt werken, voor welk probleem die klant een oplossing zoekt en waarom jij bij uitstek degene bent met de beste oplossing

Op jouw website, maar ook in ‘het echie’ in heldere taal jouw verhaal vertelt: wat doe je wel en wat niet, voor wie doe je dat, waarom en hoe

Een echte succes-mindset hebt gecreëerd

Precies weet waar jij jouw klant vindt, en hoe je die benadert

Een stevig vertrouwen hebt in je professionele aanpak en daarmee direct het vertrouwen van je klanten inboezemt. Kortom, wat als jij

Barst van het zelfvertrouwen, een duidelijke koers en een plan hebt. Niemand je nog kan stoppen. Je weet waar je voor staat, jezelf laat zien, online en offline, en dat dat je tot een klantenmagneet maakt

DAT KAN

 

Dat is allemaal mogelijk. In het 1:1 programma ‘Van droom naar praktijk’ neem ik je aan de hand. Ik help je het beste in jezelf naar boven te halen. Een zelfvertrouwen aan te boren dat je niet had vermoed. Je zult jezelf versteld doen staan.

JE KRIJGT:

 • Een programma van in totaal 6 maanden
  • Met 5 (online of face-to-face) calls van ieder 2 uur
  • 3 Maanden toegang tot de online business & Mindset Academie voor (kinder)coaches bomvol video’s, opdrachten, werkbladen en formats
  • Daarna laat ik je niet los, je krijgt nog 3 maanden toegang tot mijn besloten FB-groep waar je kunt sparren met je collega’s, om feedback kunt vragen en mijn maandelijkse masterclasses kunt volgen. Dus eigenlijk krijg je voor de prijs van een 3 maandenprogramma maar liefst 6 maanden begeleiding!
 • Zodat jij
  • Websiteteksten (her)schrijft die bij JOU passen EN die klanten trekken.
  • Een helder en eigen productaanbod hebt waar JIJ in alles doorklinkt en waarvan jij in vuur en vlam staat
  • Een helder en aansprekend verhaal hebt dat jij makkelijk overal (online & offline weet te vertellen, zichtbaarheid is voor jou geen dingetje meer
  • Weet wat je te doen hebt om die praktijk ook echt van de grond te krijgen
  • In een handomdraai je social-mediakalender en andere actieplannen opzet EN uitvoert
 • Constante feedback en bijsturing op alles dat je oplevert. Na dit traject staat jouw praktijk solide, en zijn je websiteteksten voor meer dan 3/4 klaar (zeg nou eerlijk, die tarieven-pagina en contactpagina kun je zelf, toch?)
 • Een Skype- of Zoomcall binnen een maand na de laatste call om alle vragen en struggles die opgekomen kunnen zijn direct aan te pakken zodat jij weer door kunt!
 • En last but not least, krijg je het succes-BOEK! met een compleet basistraject aan oefeningen dat jij kunt gebruiken voor de kids bij jou in de praktijk. (Hierin vind je ook een voorbeeldprogramma voor een volwaardige weerbaarheids-/faalangsttraining.)

 

NA DIT PROGRAMMA

 • Komen de klanten echt niet vanzelf, het spijt mij. Je moet namelijk wel gaan doen en blijven doen! Maar ik beloof je, het werkt, en dan krijg je ook nog eens klanten die bij je passen.
 • Vertel je met enthousiasme over je werk, je plannen en je dromen en weet daar je omgeving en je klant mee te inspireren.
 • Heb je een manier gevonden om jouw praktijk te combineren met het thuisfront, zonder schuldgevoel en zonder overspannen ‘alle ballen in de lucht houden’ acties.
 • Ga je eindelijk omzet, maar nog belangrijker: winst maken met je werk. Is er weer ruimte om te leven, in elke zin van het woord.
 • Wordt er over je gesproken op het schoolplein, bij de manege, in de supermarkt tussen de schappen. Klanten vertellen graag over hun ervaringen met/bij jou en komen zonder aarzeling bij je terug als dat nodig is.

VAN DROOM NAAR PRAKTIJK IS VOOR JOU ALS JIJ:

Precies DAAR klaar voor bent: je droom eindelijk omzetten in een goedlopende praktijk

Bereid bent te investeren in jezelf, niet in de ander maar in jezelf

Durft te geloven dat ook jij jouw praktijk tot een succes kunt maken

Niet bang bent voor SUCCES

ZEG NIET TE SNEL ‘NEE’, WANT DAN

 • Sta je over een tijdje op hetzelfde punt als nu, of heb je misschien je droom wel moeten opgeven.
 • Over de status van je bankrekening nog maar te zwijgen. Het enige positieve is dat je bij de BTW-aangifte standaard terugkrijgt. En omdat er in de verste verte geen sprake is van winst, hoef je voorlopig niet bang te zijn voor een aanslag.
 • Staan al die kinderen, ouders, volwassenen die jij perfect had kunnen helpen, WANT JE HEBT ONTZETTEND VEEL IN HUIS, in de kou.

 

 

JOUW INVESTERING

 • Deze training vraagt jouw commitment om vol aan de bak te gaan. Je gaat actief aan de slag met alles dat ik je aanreik. Ik begeleid je er doorheen, maar jij moet het doen!
 • Je komt voorbereid op onze afspraken, zodat je er ALLES uit kan halen!
 • De investering bedraagt EUR 1.597, excl BTW
 • Je gaat zelf aan de slag, ook buiten onze afspraken om, dus houd daar rekening mee! Ik verwacht van je dat je dit serieus oppakt, want alleen dan kunnen we knallen en alles uit de training halen!

 

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

 • Je kunt elk gewenst moment starten.
 • We hebben eerst een kennismakingsgesprek van een half uur om samen te kijken of dit het juiste traject voor jou is!

Maak direct een afspraak

Ben jij klaar om aan de slag te gaan, maar vind je het fijn om eerst kennis te maken? Of weet je wel dát je aan de slag wil, maar niet welk traject het beste bij jou past? Plan dan nu direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!